Nyomtatás

ISO/TS 16949 szolgáltatásaink:

Mindent egy helyen! Mi intézzük Önnek a legjobb árakat!

Nincs több gond egész évben!

FONTOS! Mindent informatikai alapon, papírmentesen készítünk.
Interneten elérhető FTP-site és felhőszolgáltatásunk minden ügyfelünknek díjmentes!


Bővebben az ISO/TS 16949 Autóipari minőségirányítási rendszerekről:

A szabvány meghatározza a minőségirányítási rendszer követelményeit gépjárművekkel kapcsolatos termékek tervezéséhez, fejlesztéséhez, gyártásához és szervizeléséhez.

Az ISO/TS 16949 szabvány kifejezetten egy vevői elvárás rendszer, az ISO 9001 szabványra épül, annak kiegészítése. A szabványalkotók ezt nem is leplezték, az ISO/TS 16949 szövegében tartalmazza az ISO 9001 szövegét, bekeretezve.

A szabvány a gyártási, illetve támogató folyamatokat kívánja szabályozás alá vonni, termékre vonatkozó előírásokat legfeljebb csak közvetve fogalmaz meg. A speciális követelményekből fakadóan a tanúsításra való felkészítése lényegesen nagyobb feladat, mint az ISO 9001 esetében, és elengedhetetlen előfeltétele egy jól működő, rendszeresen ellenőrzött ISO 9001 rendszer.

Az ISO/TS 16949 rendszer esetében fokozottan igaz, hogy bevezetésük és főleg működtetésük sikere és gördülékenysége nagyon erősen függ a felkészítést vezető szakemberektől, illetve a rendszer működtetését felügyelő vezető hozzáértésétől és elkötelezettségétől.

Kinek érdemes bevezetnie az ISO/TS 16949 Autóipari minőségirányítási Rendszert?

Azon vállalkozásoknak, aki szeretnének

Miért érdemes Önnek minket választania az ISO/TS 16949 Autóipari minőségirányítási Rendszer bevezetésére?

Azért, mert: