Nyomtatás

ISO 17025 szolgáltatásaink:

Mindent egy helyen! Mi intézzük Önnek a legjobb árakat!

Átfutási idő kevesebb, mint két hét!

Nincs több gond egész évben!

FONTOS! Mindent informatikai alapon, papírmentesen készítünk.
Interneten elérhető FTP-site és felhőszolgáltatásunk minden ügyfelünknek díjmentes!


Bővebben az ISO 17025 Laboratóriumi irányítási rendszerekről:

A szabvány célja, hogy megkönnyítse/lehetővé tegye a vizsgálatok és kalibrálások eredményeinek országok közötti elfogadását abban az esetben, ha akkreditálást szereznek megfelelő testületektől.

A szabvány a vizsgáló és kalibráló eljárások szabályozásának az összehangolását, összemérhetőségét, és így a laboratóriumok közötti együttműködést segíti.

A szabvány bevezetése és működtetése nélkül nem lehet a hatósági és vevői igényeket kielégítő vizsgálati és kalibrálási szolgáltatást biztosítani. A rendszer működtetése egy folytonos laboratóriumok közötti kapcsolattartással jár, ami jelentősen hozzájárul a módszerek, eljárások egységesítéséhez és fejlesztéséhez.

Kinek érdemes bevezetnie a Laboratóriumi irányítási rendszert?

A szabvány bevezetésével a laboratóriumi szolgáltatásokat nyújtó önálló, vagy nagyobb szervezetek részeként működő laboratóriumok a szabvány bevezetésével és működtetésével igazolni tudják, hogy műszakilag felkészültek és műszakilag érvényes eredményeket képesek szolgáltatni a vállalt vizsgálatok és kalibrálások esetében.

A szabvány minden olyan szervezet esetében alkalmazható, amely vizsgálatokat és/vagy kalibrálásokat végez. A szabvány a vizsgálatok és/vagy kalibrálások elvégzésére való felkészültség követelményeit írja elő, beleértve a mintavételt is. Kiterjed mind a szabványos, mind a laboratórium által kidolgozott módszereket alkalmazó vizsgálatokra és kalibrálásokra.

Azon vállalkozásoknak, aki szeretnének

Miért érdemes Önnek minket választania az ISO 17025 Laboratóriumi irányítási Rendszer bevezetésére?

Azért, mert: